Аджика із слив з томатною пастою – пряна, смачна закуска. Вона доповнить багато домашній страв і зробить їх ще апетитніше.
Інгредієнти: на 1 л.
- Слива синя – 2 кг
- Часник – 6 зуб.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Перець чилі – 3 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Сіль – 2 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати аджику із слив з томатною пастою? Сливи моєму і видаляємо кісточки. Прокручуємо сливи через м’ясорубку і протираємо суміш через ситечко.
Перець позбавляємо від насіння і також прокручуємо через м’ясорубку.
Додаємо цукор, сіль, перець, спеції, томатну пасту і подрібнений часник. Ставимо масу на вогонь і варимо 30 хв.
Потім додаємо оцет і продовжуємо варити ще 5 хв
Приємного апетиту!
Аджика без яблук Аджика варена Аджика з перцю Аджика з слив Аджика з томатною пастою Аджика на зиму Сливи на зиму