Аджика із слив з томатною пастою – пряна, смачна закуска. Вона доповнить багато домашній страв і зробить їх ще апетитніше.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Слива синя – 2 кг
  • Часник – 6 зуб.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Перець чилі – 3 шт.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати аджику із слив з томатною пастою? Сливи моєму і видаляємо кісточки. Прокручуємо сливи через м’ясорубку і протираємо суміш через ситечко.

Перець позбавляємо від насіння і також прокручуємо через м’ясорубку.

Додаємо цукор, сіль, перець, спеції, томатну пасту і подрібнений часник. Ставимо масу на вогонь і варимо 30 хв.

Потім додаємо оцет і продовжуємо варити ще 5 хв

Приємного апетиту!

Аджика без яблук Аджика варена Аджика з перцю Аджика з слив Аджика з томатною пастою Аджика на зиму Сливи на зиму