Баклажани можуть урізноманітнити ваш стіл не тільки в сезон. Апетитні овочі можна заготовити для зберігання в морозилці. Надалі інгредієнт згодиться для приготування різних страв. Заморожені баклажани будуть як свіжі в будь-який час року!
Інгредієнти: на 0.3 л.
- Перець чилі – 0,5 кг
- Часник – 2 головки
- Сіль – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування аджики з гострого перцю без помідор? Гострий перець промиваємо під водою. Працювати з ним слід обережно. Так як продукт дуже пекучий, краще з ним працювати в рукавичках або часто мити руки. Розрізаємо овоч, звільняємо від насіння.
Очищаємо часник від лушпиння і подрібнюємо зубчики. Перець ж пропускаємо через м’ясорубку. Після чого перемішуємо обидва продукту до однорідності.
Додаємо до гострої аджике сіль, цукор і оцет. Знову перемішуємо до однорідності.
Готову кашку можна відразу перекласти в чисту банку і відправляти на зберігання в холодильник. Пікантна аджика з гострого перцю без помідор готова!
Аджика без варіння Аджика без хрону Аджика кавказька Аджика класична Гостра аджика