Аджика з кабачків з помідорами і часником – закуска, яку потрібно обов’язково заготовити на зиму! Смак у неї просто приголомшливий!
Інгредієнти: на 1.5 л.
- Болгарський перець солодкий – 3 шт.
- Помідори свіжі – 1 кг
- Морква – 3 шт.
- Кабачки – 1,5 кг
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Сіль – 30 гр.
- Перець червоний мелений – 2,5 ст. ложки
- Масло олію – 100 мл
- Оцет столовий 9% – 80 мл
Процес приготування:
Приступимо до приготування аджики з кабачків з помідорами і часником. Всі овочі промиваємо водою, перець розрізаємо на половинки, вичищаємо насіння і подрібнюємо за допомогою блендера. Таким же чином подрібнюємо помідори.
Кабачки очищаємо від шкірки, розрізаємо їх на дві частини і видаляємо з допомогою чайної ложки насіння.
Моркву чистимо ножем. Перемелюємо в блендері моркву і кабачки.
З’єднуємо всі овочі, додаємо цукровий пісок, сіль, мелений перець і олію. Перемішуємо і ставимо на вогонь. Чекаємо, поки маса закипить і варимо її 40-45 хв. За кілька хвилин до готовності додаємо оцет і розмішуємо.
Розкладаємо аджику по стерилізованим банкам, закочує їх кришками і перевертаємо догори дном. Даємо охолонути при кімнатній температурі.
Приємного апетиту!
Аджика без хрону Аджика з гострого перцю Аджика з кабачків і помідорів Аджика з помідорів Аджика з помідорів, перцю і моркви Гостра аджика з кабачків Кабачки на зиму Салат з кабачків, помідорів і перцю на зиму