Аджика з кабачків з помідорами і часником – закуска, яку потрібно обов’язково заготовити на зиму! Смак у неї просто приголомшливий!


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Болгарський перець солодкий – 3 шт.
  • Помідори свіжі – 1 кг
  • Морква – 3 шт.
  • Кабачки – 1,5 кг
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Сіль – 30 гр.
  • Перець червоний мелений – 2,5 ст. ложки
  • Масло олію – 100 мл
  • Оцет столовий 9% – 80 мл

Процес приготування:

Приступимо до приготування аджики з кабачків з помідорами і часником. Всі овочі промиваємо водою, перець розрізаємо на половинки, вичищаємо насіння і подрібнюємо за допомогою блендера. Таким же чином подрібнюємо помідори.

Кабачки очищаємо від шкірки, розрізаємо їх на дві частини і видаляємо з допомогою чайної ложки насіння.

Моркву чистимо ножем. Перемелюємо в блендері моркву і кабачки.

З’єднуємо всі овочі, додаємо цукровий пісок, сіль, мелений перець і олію. Перемішуємо і ставимо на вогонь. Чекаємо, поки маса закипить і варимо її 40-45 хв. За кілька хвилин до готовності додаємо оцет і розмішуємо.

Розкладаємо аджику по стерилізованим банкам, закочує їх кришками і перевертаємо догори дном. Даємо охолонути при кімнатній температурі.

Приємного апетиту!

Аджика без хрону Аджика з гострого перцю Аджика з кабачків і помідорів Аджика з помідорів Аджика з помідорів, перцю і моркви Гостра аджика з кабачків Кабачки на зиму Салат з кабачків, помідорів і перцю на зиму