Варення з кабачків для багатьох звучить як щось дивовижне. Насправді це дуже смачне і апетитне ласощі! Особливо у поєднанні з фруктами і цитрусовими. Дивовижним варення виходить з кабачків і яблук! Густе, соковите, янтарне, воно просто радує око!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 500 гр.
  • Яблука – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 500 гр.
  • Лимон – 0.5 шт.

Процес приготування:

Почнемо готувати варення з кабачків і яблук. Кабачки промиваємо, розрізаємо їх на половинки і очищаємо від насіння.

Тепер нарізаємо їх не дуже великими кубиками.

Яблука також миємо, видаляємо серцевину і насіння і ріжемо квадратиками.

Складаємо все в каструлю, вичавлюємо сік половинки лимона.

Перемішуємо і засипаємо цукром.

Залишаємо продукти на одну годину, щоб вони виділили достатньо соку для варіння.

Тепер ставимо варення на плиту, доводимо масу до кипіння і варимо на невеликому вогні годину, періодично помішуючи.

Розкладаємо бурштинове варення в стерилізовані банки і закочує їх.

Залишаємо в теплі до повного охолодження.

Приємного апетиту!

Варення з кабачків Варення з кабачків з лимоном Кабачки на зиму Консервовані кабачки