Аджика їх помідор – соковите і ароматне додаток для ваших страв. Приготування без оцту ще більше збереже смакові якості овоча. Спробуйте простий і смачний рецепт!
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Помідори свіжі – 1 кг
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – 2 ч. л.
- Цукор-пісок – 2 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Приступимо до приготування аджики з помідор без оцту. Промиваємо помідори і перець, нарізаємо їх і пропускаємо через м’ясорубку.
Отриману кашку викладаємо в каструлю і доводимо до кипіння, після чого додаємо сіль, цукор, перець і рослинне масло.
Сюди ж подрібнюємо зубчики часнику.
Перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні 20 хвилин.
Готову аджику переливаємо в банку, залишаємо до повного остигання, після чого перекладаємо в холодильник на зберігання. Готово!
Аджика без яблук Аджика з болгарським перцем Аджика з помідорів класична Аджика пальчики оближеш на зиму Гостра аджика Грузинська аджика