Аджика їх помідор – соковите і ароматне додаток для ваших страв. Приготування без оцту ще більше збереже смакові якості овоча. Спробуйте простий і смачний рецепт!


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Помідори свіжі – 1 кг
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

Приступимо до приготування аджики з помідор без оцту. Промиваємо помідори і перець, нарізаємо їх і пропускаємо через м’ясорубку.

Отриману кашку викладаємо в каструлю і доводимо до кипіння, після чого додаємо сіль, цукор, перець і рослинне масло.

Сюди ж подрібнюємо зубчики часнику.

Перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні 20 хвилин.

Готову аджику переливаємо в банку, залишаємо до повного остигання, після чого перекладаємо в холодильник на зберігання. Готово!

Аджика без яблук Аджика з болгарським перцем Аджика з помідорів класична Аджика пальчики оближеш на зиму Гостра аджика Грузинська аджика