Ароматна і пікантна літня закуска з баклажанів швидко приготуватися на відкритому вогні. Стане приємним доповненням до м’яса або замінить його для любителів овочів.
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Баклажан – 2 шт.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – на кінчику ножа
- Розмарин – 4 гілки
Процес приготування:
Рецепт приготування баклажани на грилі з часником смачний! Баклажани вимийте, обріжте хвостики і розріжте вздовж на 2 частини. Зробіть неглибокі насічки на серцевині хрестоподібно і збризніть оливковим маслом.
Покладіть баклажани м’якоттю на решітку і смажте 5-7 хвилин.
Коли низ добре підрум’яниться – переверніть їх шкіркою вниз, змастіть зверху шматком вершкового масла, посипте подрібненим часником і покладіть гілку розмарину. Готуйте 10-15 хвилин до м’якості овочів.
Подати баклажани смачно з сирами халумі або сулугуні, які можна погрилить одночасно з ними на решітці.
Приємного апетиту!
Баклажани на мангалі Овочі гриль на мангалі