Баклажани на шампурах з шматочками сала, які роблять овоч соковитим і ароматним – дуже смачне блюдо, яке можна їсти як бутерброд або доповнити ними м’ясної шашлик. Баклажан зовсім не гірчить і виходить м’яким і ароматним, при бажанні можна попередньо зняти шкірку.
Інгредієнти: на 1 л.
- Баклажан – 3 шт.
- Сало свиняче – 250 гр.
Процес приготування:
Готувати баклажани на мангалі легко! Баклажани добре помийте, обріжте хвостики і наріжте кружальцями по 1 см. товщиною. Сало наріжте невеликими тонкими прямокутниками.
На шампури по черзі настроміть кружечки баклажана і скибки сала.
Смажте закуску на мангалі, перевертаючи періодами, 30-40 хвилин на середньому жарі.
Подавайте баклажани з запалі з жару прямо на стіл.
Приємного апетиту!
Баклажани на мангалі Овочі гриль на мангалі