Баклажани на шампурах з шматочками сала, які роблять овоч соковитим і ароматним – дуже смачне блюдо, яке можна їсти як бутерброд або доповнити ними м’ясної шашлик. Баклажан зовсім не гірчить і виходить м’яким і ароматним, при бажанні можна попередньо зняти шкірку.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Баклажан – 3 шт.
  • Сало свиняче – 250 гр.

Процес приготування:

Готувати баклажани на мангалі легко! Баклажани добре помийте, обріжте хвостики і наріжте кружальцями по 1 см. товщиною. Сало наріжте невеликими тонкими прямокутниками.

На шампури по черзі настроміть кружечки баклажана і скибки сала.

Смажте закуску на мангалі, перевертаючи періодами, 30-40 хвилин на середньому жарі.

Подавайте баклажани з запалі з жару прямо на стіл.

Приємного апетиту!

Баклажани на мангалі Овочі гриль на мангалі