Овочі, приготовані на грилі – це приголомшливе смачне доповнення до шашлику. Не витративши великої кількості часу і сил, ви отримуєте відмінний овочевий гарнір.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Баклажан – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Розмарин – 4 гілки
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0.25 ч. л.

Процес приготування:

Рецепт приготування баклажан на решітці гриль смачний! Баклажани промиваємо під проточною водою, видаляємо плодоніжки. Баклажани розрізаємо навпіл і гострим ножем робимо насічки в м’якоті. Збризкуємо баклажани оливковою олією.

Викладаємо баклажани на решітку надрізом вниз і обсмажуємо протягом 5-7 хвилин.

Коли зріз підрум’янився – перевертаємо баклажани і продовжуємо смажити на грилі. Зріз баклажанів змащуємо олією, викладаємо пропущений через прес часник і розмарин, посипаємо баклажани сіллю. Готуємо баклажани на решітці 10-15 хвилин, поки вони не стануть м’якими.

Готові баклажани знімаємо з решітки і в теплому вигляді подаємо на стіл. Вони чудово поєднуються з м’ясом, приготованим на грилі або з трохи підсмаженою на грилі сиром. Приємного апетиту!

Баклажани на мангалі Овочі гриль на мангалі