Бананові оладки без молока вам сподобаються своєю ніжною текстурою, золотисто-коричневим кольором і вираженим банановим ароматом. Яйця в тісто не додається, адже його добре замінює м’якоть банана і оладки зберігають гарну форму. Блюдо виходить пісне, підходить для дотримуються ПП і вегетаріанців.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Банан – 2 шт.
  • Вода – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 0.5 ч. л.
  • Ванілін – 1 пакет
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування бананового оладок без молока? Банани очистіть від шкірки, наріжте на шматочки і перекладіть в посуд для замішування тіста.

Потім виделкою банани швидко, щоб не потемніли, розімніть до стану кашки.

Потім до бананів додайте цукор, розпушувач тіста, щіпку солі і ванільний цукор.

Перемішайте всі інгредієнти виделкою.

Воду трохи підігрійте і перелийте до бананів. Замість звичайної води можете взяти мінеральну, оладки вийдуть більш пишними.

Потім насипте до бананів просіяне на сито борошно.

Ложкою або віночком замісіть однорідне тісто, щоб не було грудочок борошна.

На середньому вогні розігрійте сковорідку і змастіть її невеликою кількістю рослинного масла.

Тісто викладайте на сковорідку столовою ложкою, змоченою у воді.

Обсмажуйте оладки з обох боків до рум’яного кольору. Вже при смаженні ваша кухня заповниться банановим ароматом. Готові бананові оладки можете подати до столу.

Приємного апетиту!

Бананові оладки Бананові оладки без яєць Оладки без дріжджів Оладки без дріжджів і без соди Оладки без молока Оладки без соди Оладки без яєць і соди