Вівсяні бананові оладки – варіант корисного і смачного сімейного сніданку. Завдяки інгредієнтам у складі, страва виходить поживним. Зарядіться енергією з самого ранку!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Банан – 1 шт.
- Вівсяні пластівці – 1 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати бананові оладки з вівсяними пластівцями просто! Вівсянку заливаємо невеликою кількістю окропу. Досить 40-50 мл Наполягаємо 5-7 хвилин, поки пластівці не розбухнуть.
З’єднуємо вівсянку з ретельно размятым виделкою бананом. Розбиваємо до них яйце і гарненько перемішуємо.
Насипаємо в тісто трохи борошна і знову замішуємо до однорідності.
Нагріваємо сковорідку викладаємо оладки в рослинне масло. Обсмажуємо до рум’янцю з обох сторін. Перевертати продукт слід акуратно, так як рідке тісто легко рветься.
Після обжарювання викладаємо вівсяно-бананові оладки, за бажанням їх доповнюємо сметаною і подаємо до столу. Готово!
Бананові оладки Оладки Оладки без соди і розпушувача Оладки з вівсяних пластівців Оладки на воді Оладки на воді з яйцями Пісні млинці без дріжджів