Вівсяні бананові оладки – варіант корисного і смачного сімейного сніданку. Завдяки інгредієнтам у складі, страва виходить поживним. Зарядіться енергією з самого ранку!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Банан – 1 шт.
  • Вівсяні пластівці – 1 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати бананові оладки з вівсяними пластівцями просто! Вівсянку заливаємо невеликою кількістю окропу. Досить 40-50 мл Наполягаємо 5-7 хвилин, поки пластівці не розбухнуть.

З’єднуємо вівсянку з ретельно размятым виделкою бананом. Розбиваємо до них яйце і гарненько перемішуємо.

Насипаємо в тісто трохи борошна і знову замішуємо до однорідності.

Нагріваємо сковорідку викладаємо оладки в рослинне масло. Обсмажуємо до рум’янцю з обох сторін. Перевертати продукт слід акуратно, так як рідке тісто легко рветься.

Після обжарювання викладаємо вівсяно-бананові оладки, за бажанням їх доповнюємо сметаною і подаємо до столу. Готово!

Бананові оладки Оладки Оладки без соди і розпушувача Оладки з вівсяних пластівців Оладки на воді Оладки на воді з яйцями Пісні млинці без дріжджів