Для приготування бананового панкейків візьміть трохи перезрілі фрукти, так оладки будуть більш соковитими і ароматними. Є такі панкейкі краще, поки вони ще теплі з медом або іншим солодким сиропом.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Банан – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 90 гр.
- Молоко коров’яче – 150 мл
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 20 гр.
- Сіль – 1 щіпка
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Розпушувач тіста – 2 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування бананового панкейків? Борошно просійте і змішайте її з розпушувачем, цукром, сіллю і содою.
Банан розімніть вилкою або подрібніть блендером.
Відокремте жовток від білка. Жовток збийте, додайте молоко, банан, розтоплене вершкове масло, збийте блендером.
Сипучі інгредієнти з’єднайте з рідкими. Окремо збийте білок і акуратно вмішайте його лопаткою в тісто.
Розігрійте сковорідку, на суху поверхню викладіть тісто, формуючи невеликі круглі панкейкі. Смажте з одного боку до появи бульбашок, потім переверніть і обсмажте з іншого боку. Готові панкейкі подавайте з медом і шматочками фруктів.
Приємного апетиту!
Американські млинці Бананові панкейкі на молоці Панкейкі з банана і яйця Панкейкі класичні Панкейкі на молоці