Ні, краще ідеї для сніданку, ніж панкейкі. Панкейкі без розпушувача виходять дуже ніжними і ароматними. Вони стануть відмінним доповненням до ранкового чаю, кави або какао. Приготувавши панкейкі за цим рецептом, ви точно побачите радісні і вдячні очі домочадців.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Молоко коров’яче – 250 мл
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Сода харчова – 1 щіпка
  • Сіль – 1 щіпка
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати панкейкі без розпушувача просто! У глибокій ємності збити яйця з цукром.

Поступово влити в яєчну суміш молоко,

Додати сіль і соду. і все ретельно перемішати.

Борошно невеликими порціями вводити в тісто.

все Перемішати до однорідності. За консистенцією тісто має нагадувати сметану.

Сковороду розігріти на невеликому вогні, додавши туди рослинне масло.

Черпаком вилити тісто на сковороду.

Як тільки з’являться бульбашки, панкейк перевернути.

Смажити з другого боку до утворення рум’яної скоринки. Подавати панкейкі без розпушувача з варенням або згущеним молоком. Дуже смачно їсти їх з молоком!

Американські млинці Американські панкейкі Панкейкі Панкейкі з содою Панкейкі на молоко на сковороді Панкейкі на молоці