Бешбармак з яловичини в мультиварці виходить навіть краще, ніж в духовці! Мультиварка надає багатьом стравам абсолютно новий смак, і бешбармак – не виняток. В мультиварці м’ясо у вас вийде дуже м’яким і локшина більш ніжною. Готуємо страву з бешбармачной локшиною, так як не в кожної господині виходить замісити смачне тісто.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Локшина для бешбармака – 150 гр.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Перець чорний горошок – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати бешбармак з яловичини в мультиварці просто! Налийте в чашу мультиварки 2 літри чистої води.

Яловичину промийте, розріжте на кілька шматочків і перекладіть в чашу.

Покладіть в чашу листочки лавра.

Потім насипте горошки чорного перцю.

Додайте за смаком сіль.

Можете насипати до бульйону будь-яку приправу або спеції.

Закрийте кришку приладу. Встановіть програму «Варка», час – 60 хвилин. За цей час яловичина в мультиварці звариться.

Зварену яловичину шумівкою перекладіть з чаші на тарілку.

Бульйон процідіть на сито в окремий посуд.

Цибулини почистіть, промийте і наріжте на тонкі кільця.

Нашатковану цибулю покладіть в чашу мультиварки і посипте чорним меленим перцем.

Цибулю в чаші залийте бульйоном, тільки щоб він був покритий.

Встановіть програму «Варка» на 2 хвилини.

Потім перекладіть цибулю шумівкою також на окрему тарілку.

В чашу мультиварки перелийте інший м’ясний бульйон і встановіть програму «Мультишеф», час – 15 хвилин, температура -110°С. Зачекайте закипання води.

В киплячому бульйоні відваріть до готовності бешбармачную локшину.

Готову локшину шумівкою перекладіть на порційні тарілки.

Поверх локшини викладіть нарізану на шматочки відварену яловичину.

На м’ясо покладіть томлений цибулю і все полийте бульйоном.

Бешбармак з яловичини в мультиварці готовий. Можете подавати до столу.

Приємного апетиту!

Бешбармак Бешбармак з яловичини Бешбармак класичний