Що може бути ніжніше бісквітного рулету? З великою впевненістю можна говорити про те, що приготування десерту, представленого вашій увазі, – безпрограшний варіант для ласунів, які не хочуть витрачати надто багато часу і сил створення такого ласощі.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яйце – 5 шт.
  • Борошно пшеничне – 180 гр.
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати бісквіт для рулету легко! Вбиваємо яйця в глибоку миску, відокремивши білки від жовтків. Жовтки ретельно збиваємо до стану піни, з’єднавши їх з цукром. Краще всього для цих цілей використовувати міксер.

В іншій мисці збиваємо білки до стану пружної піни, також поєднавши їх з шістдесятьма грамами цукру.

Збиті білки і жовтки обережно з’єднуємо, злегка перемішавши ложкою.

Просіваємо борошно, змішуємо її з розпушувачем, потім відправляємо в білково-жовткову суміш. Акуратно все перемішуємо.

Форму для запікання устеляємо пергаментним папером, вливаємо тісто, рівномірно розподіливши його по поверхні форми.

В розігріту до 180 градусів духовку відправляємо наше тісто на 10 хвилин.

після вказаного часу дістаємо бісквіт з духовки, викладаємо його на рушник і звертаємо в рулет.

Остиглий рулет розгортаємо і змащуємо всередині улюбленою начинкою, знову звертаємо і подаємо до столу.

Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний класичний Бісквіт