Тірамісу – ніжний італійський десерт, для приготування якого використовуються сир маскарпоне, кава і печиво савоярді. Якщо під рукою немає печива, то можна приготувати спеціальний бісквіт – це буде не менш смачно.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Яйце – 4 шт.
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 25 гр.
- Масло вершкове – 25 гр.
Процес приготування:
Як приготувати бісквіт для тірамісу? З’єднайте борошно з крохмалем і просійте цю суміш.
Яйця збийте з цукром до отримання світлої однорідної маси.
Обережно, не поспішаючи, введіть борошно і розтоплене вершкове масло у збиті білки, заступника однорідне тісто.
Змастіть форму маслом, перекладіть тісто у форму, запікайте бісквіт при 180 градусах 25 хвилин. Готовий корж остудіть і приступайте до приготування смачного десерту «Тірамісу».
Приємного апетиту!
Бісквіт Бісквіт в духовці класичний Бісквіт классический Масляний бісквіт