Тірамісу – ніжний італійський десерт, для приготування якого використовуються сир маскарпоне, кава і печиво савоярді. Якщо під рукою немає печива, то можна приготувати спеціальний бісквіт – це буде не менш смачно.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Яйце – 4 шт.
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 25 гр.
  • Масло вершкове – 25 гр.

Процес приготування:

Як приготувати бісквіт для тірамісу? З’єднайте борошно з крохмалем і просійте цю суміш.

Яйця збийте з цукром до отримання світлої однорідної маси.

Обережно, не поспішаючи, введіть борошно і розтоплене вершкове масло у збиті білки, заступника однорідне тісто.

Змастіть форму маслом, перекладіть тісто у форму, запікайте бісквіт при 180 градусах 25 хвилин. Готовий корж остудіть і приступайте до приготування смачного десерту «Тірамісу».

Приємного апетиту!

Бісквіт Бісквіт в духовці класичний Бісквіт классический Масляний бісквіт