Приготування бісквіта багато хто вважає завданням, впоратися з якої під силу лише досвідченим кулінарам. Але все це в минулому, оскільки зараз на допомогу господиням приходить мультиварка. Все, що вам потрібно зробити – це правильно підібрати інгредієнти і приготувати тісто.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Яйце – 4 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Ванілін – 10 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати бісквіт в мультиварці. В окремій ємності необхідно збити білки до утворення щільної пінообразної консистенції.
В отриману масу додаємо жовтки, а також цукор-пісок і ванільний цукор. Процес збивання не варто припиняти.
Потім поступово додаємо в загальну суміш просіяне борошно.
Все ще раз гарненько перемішуємо.
Дно мультиварки змащуємо рослинним маслом. Відправляємо туди тісто, рівномірно розподіливши по чаші.
Потім включаємо режим «Випічка» і чекаємо п’ятдесят хвилин.
Після закінчення зазначеного часу витягаємо готовий бісквіт з чаші і даємо йому охолонути. Наш десерт готовий.
Бісквіт в мультиварці Бісквіт з рослинним маслом Ванільний бісквіт класичний Бісквіт