Приготування бісквіта багато хто вважає завданням, впоратися з якої під силу лише досвідченим кулінарам. Але все це в минулому, оскільки зараз на допомогу господиням приходить мультиварка. Все, що вам потрібно зробити – це правильно підібрати інгредієнти і приготувати тісто.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Яйце – 4 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Ванілін – 10 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати бісквіт в мультиварці. В окремій ємності необхідно збити білки до утворення щільної пінообразної консистенції.

В отриману масу додаємо жовтки, а також цукор-пісок і ванільний цукор. Процес збивання не варто припиняти.

Потім поступово додаємо в загальну суміш просіяне борошно.

Все ще раз гарненько перемішуємо.

Дно мультиварки змащуємо рослинним маслом. Відправляємо туди тісто, рівномірно розподіливши по чаші.

Потім включаємо режим «Випічка» і чекаємо п’ятдесят хвилин.

Після закінчення зазначеного часу витягаємо готовий бісквіт з чаші і даємо йому охолонути. Наш десерт готовий.

Бісквіт в мультиварці Бісквіт з рослинним маслом Ванільний бісквіт класичний Бісквіт