Ароматний і ніжний бісквіт з корицею прикрасить будь чаювання, а його аромат наповнить будинок затишком і радісним настроєм. Цей бісквіт можна подавати як пиріг, однак якщо розібрати його на коржі, то можна зібрати з ним будь торт.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Яйце – 4 шт.
- Цукор-пісок – 6 ст. л.
- Ванілін – за смаком
- Кориця – за смаком
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Цукрова пудра – за смаком
- Масло рослинне – 10 мл
Процес приготування:
Почнемо готувати бісквіт з корицею. Відокремте жовтки від білків. Білки збийте окремо до утворення пишної піни.
Поступово додайте цукор в білки, не перестаючи збивати їх в пишну піну.
Потім додайте до цукру з білками жовтки і продовжуйте збивати основу для бісквітного тіста.
В готову суміш додайте корицю і перемішайте.
Поступово просіяти у яєчну суміш борошно пшеничне, обережно вимішуючи тісто звичайною столовою ложкою.
Візьміть чашу мультиварки і змастіть її ретельно рослинним маслом. Викладіть туди тісто і відправте чашу в прилад. Закрийте кришку і встановіть режим «Випічка» на 45 хвилин чи годину – залежно від мультиварки.
Коли час приготування закінчиться, залиште бісквіт злегка відпочити, а потім вийміть з чаші і подавайте до столу як пиріг – посипавши його пудрою, або бісквіт розріжте на коржі для торта.
Бісквіт Бісквіт в мультиварці Бісквіт з рослинним маслом