Пишний бісквіт є дуже поширеною основою для тортів. Для того, щоб бісквітні коржі вийшли повітряними і не падали, вам знадобиться розпушувач для тіста.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Яйце – 4 шт.
  • Ваніль – за смаком
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 склянка

Процес приготування:

Почнемо готувати бісквіт з розпушувачем. Яйця збийте міксером до щільної піни.

Не припиняючи збивати, введіть цукор. Маса повинна побіліти і збільшиться в об’ємі.

Борошно з’єднайте з ваніллю і розпушувачем.

Цю суміш просіяти і додайте порціями до збитим яйцях, замісіть тісто.

Форму застелити пекарським папером.

Викладіть тісто у форму і поставте його в духовку на 40 хвилин. Температура духовки повинна бути 180-190 градусів.

Готовий бісквіт остудіть у формі, потім розріжте його на кілька коржів, і ваша основа для торта готова.

Приємного апетиту!

Бісквіт Бісквіт в духовці класичний Ванільний бісквіт класичний Бісквіт