Пишний бісквіт є дуже поширеною основою для тортів. Для того, щоб бісквітні коржі вийшли повітряними і не падали, вам знадобиться розпушувач для тіста.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Яйце – 4 шт.
- Ваніль – за смаком
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 склянка
Процес приготування:
Почнемо готувати бісквіт з розпушувачем. Яйця збийте міксером до щільної піни.
Не припиняючи збивати, введіть цукор. Маса повинна побіліти і збільшиться в об’ємі.
Борошно з’єднайте з ваніллю і розпушувачем.
Цю суміш просіяти і додайте порціями до збитим яйцях, замісіть тісто.
Форму застелити пекарським папером.
Викладіть тісто у форму і поставте його в духовку на 40 хвилин. Температура духовки повинна бути 180-190 градусів.
Готовий бісквіт остудіть у формі, потім розріжте його на кілька коржів, і ваша основа для торта готова.
Приємного апетиту!
Бісквіт Бісквіт в духовці класичний Ванільний бісквіт класичний Бісквіт