Спекти бісквітний торт в домашніх умовах зовсім не складно, якщо дотримуватися рецепт. Бісквіт виходить м’яким і повітряним, вкривати його можна будь-яким кремом по своєму смаку.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Яйце – 4 шт.
- Масло – для змазування
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування бісквітних коржів для торта в домашніх умовах? У миску розбийте 4 курячих яйця і всипте цукор.
Збийте яйця і цукор міксером на середніх обертах до світлої білої піни.
Додайте просіяне борошно і продовжуйте збивати до отримання пишної маси.
Форму для запікання змастіть маслом, викладіть в неї тісто. Запікайте бісквіт в духовці, розігрітій до 180 градусів 25-30 хвилин.
Повірте готовність бісквіта сухий зубочисткою. Корж остудіть у формі, потім вийміть його і розрізати на 2-3 частини. Потім можна приступати до збору торта.
Смачного!