Спекти бісквітний торт в домашніх умовах зовсім не складно, якщо дотримуватися рецепт. Бісквіт виходить м’яким і повітряним, вкривати його можна будь-яким кремом по своєму смаку.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Яйце – 4 шт.
  • Масло – для змазування

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування бісквітних коржів для торта в домашніх умовах? У миску розбийте 4 курячих яйця і всипте цукор.

Збийте яйця і цукор міксером на середніх обертах до світлої білої піни.

Додайте просіяне борошно і продовжуйте збивати до отримання пишної маси.

Форму для запікання змастіть маслом, викладіть в неї тісто. Запікайте бісквіт в духовці, розігрітій до 180 градусів 25-30 хвилин.

Повірте готовність бісквіта сухий зубочисткою. Корж остудіть у формі, потім вийміть його і розрізати на 2-3 частини. Потім можна приступати до збору торта.

Смачного!

Десерти Торти