Апетитний медовий бісквіт підходить як основа для будь-якого торта, а також – як самостійне ласощі. Медовий бісквіт можна збирати торт з будь-яким кремом, будь начинкою – будь то начинка з горіхами, ягодами або сухофруктами. Спробуйте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 7 шт.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Мед – 4 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
Процес приготування:
Як приготувати бісквітний медовий торт? Для початку просійте борошно пшеничне через дрібне сито в окрему миску.
В іншу глибоку миску вбийте яйця, додайте цукровий пісок, мед і збийте за допомогою міксера до загустіння і побіління маси. Суміш повинна збільшитися приблизно в два-три рази, а при натисканні на неї повинен залишатися слід.
Обережно просійте борошно з другої миски в яєчно-медову суміш. Вимішуйте тісто за допомогою лопаточки.
Устелите форму для випічки (краще роз’ємну) пергаментним папером і дуже акуратно влийте у форму тісто, після чого акуратно поставте форму з тістом в духовку, розігріту до 180 градусів.
Через 30-40 хвилин бісквіт буде готовий. Його можна дістати і викласти на решітку для охолодження.
За допомогою нитки або гострого ножа розберіть остиглий бісквіт на коржі для торта і збирайте торт з будь-якими кремами і начинками.
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквітний медовик класичний Бісквіт Медовик Медовик без масла