Бісквітний торт з полуницею незмінно користуються шаленою популярністю. І це не дивно: такі десерти завжди виходять дуже смачними і красивими. Так що тим, хто хоче порадувати сім’ю дивно ніжним і повітряним десертом, просто не можна пройти повз цього рецепта.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Полуниця – 700 гр.
- Сир вершковий – 450 гр.
- Цукор-пісок – 2 ст.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Вершки – 1 склянка
- Яйце – 6 шт.
- Шоколад для прикраси
- Полуниця для прикраси
Процес приготування:
Як приготувати бісквітний торт з полуницею? Міксером збити яйця з 1 ст. цукром.
В яєчно-цукрової маси повинні утворитися бульбашки.
Поступово додати в масу борошно, постійно помішуючи тісто.
маса По консистенції повинна нагадувати густу сметану.
Вилити тісто у форму для випікання, застелену пергаментом. Випікати при 180 градусів 25 хвилин. Готовність перевірити за допомогою зубочистки.
Розрізати одержаний бісквітний корж на 3 рівні частини.
Полуницю помити, подрібнити у блендері.
В окремій ємності змішати вершковий сир з вершками і 1 ст. цукру.
Міксером збити масу до пишноти.
перший Викласти корж на блюдо, промазати подрібненої полуницею. Другий корж промазати вершковою начинкою.
Укласти другий корж на перший вершковою масою вниз.
Другу частину полуничної начинки викласти зверху другий корж.
Останній третій корж промазати вершковою масою.
Укласти його на другий корж вершковим сиром вниз.
що Залишилася вершковою масою промазати весь торт.
Прикрасити за бажанням шматочками полуниці та шоколадним топінгом. Поставити торт бісквітний торт з полуницею для просочення в холодильник на кілька годин. приємного апетиту!
Бісквіт Бісквіт в духовці класичний Вологий шоколадний бісквіт Десерти класичний Бісквіт Торти Шоколадний бісквіт