Ароматні часникові грінки легко приготувати в духовці в домашніх умовах. Простий і смачний продукт подавайте в якості закуски до пива. Доповнити блюдо можна соусом та зеленню.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Житній хліб – 3 скибочки
- Часник сушений – 1 ч. л.
- Паприка – за смаком
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
Для приготування часникового грінок до пива з чорного хліба в духовці краще використовувати не самий свіжий хліб. Так скибочки легше буде обробити. Нарізаємо продукт невеликими брусочками..
Розкладаємо шматочки хліба на деко з пергаментом. Ставимо в розігріту до 100 градусів духовку. Випікаємо інгредієнт кілька хвилин. Можна перевертати.
В глибоку тарілку вливаємо трохи рослинного масла.
До олії додаємо паприку за смаком.
Далі викладаємо чайну ложку сушеного часнику. Ретельно розмішуємо суміш.
Опускаємо в тарілку зі спеціями підсушені грінки і обережно їх перемішуємо. Залишаємо на 10 хвилин.
Ароматний продукт знову кладемо на пергамент і відправляємо в духовку. Випікаємо 3-5 хвилин при температурі 100 градусів.
Часникові грінки з чорного хліба готові. Викладайте їх на тарілку і подавайте до столу!
Грінки з бородінського хліба Грінки з бородінського хліба з часником Грінки з чорного хліба Грінки як в барі з чорного хліба з часником