Ароматні часникові грінки легко приготувати в духовці в домашніх умовах. Простий і смачний продукт подавайте в якості закуски до пива. Доповнити блюдо можна соусом та зеленню.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Житній хліб – 3 скибочки
  • Часник сушений – 1 ч. л.
  • Паприка – за смаком
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Для приготування часникового грінок до пива з чорного хліба в духовці краще використовувати не самий свіжий хліб. Так скибочки легше буде обробити. Нарізаємо продукт невеликими брусочками..

Розкладаємо шматочки хліба на деко з пергаментом. Ставимо в розігріту до 100 градусів духовку. Випікаємо інгредієнт кілька хвилин. Можна перевертати.

В глибоку тарілку вливаємо трохи рослинного масла.

До олії додаємо паприку за смаком.

Далі викладаємо чайну ложку сушеного часнику. Ретельно розмішуємо суміш.

Опускаємо в тарілку зі спеціями підсушені грінки і обережно їх перемішуємо. Залишаємо на 10 хвилин.

Ароматний продукт знову кладемо на пергамент і відправляємо в духовку. Випікаємо 3-5 хвилин при температурі 100 градусів.

Часникові грінки з чорного хліба готові. Викладайте їх на тарілку і подавайте до столу!

Грінки з бородінського хліба Грінки з бородінського хліба з часником Грінки з чорного хліба Грінки як в барі з чорного хліба з часником