Простий і досить швидкий рецепт заготівлі черешні на зиму. Ягоди виходять солодкими, хрусткими і взимку стануть незамінним джерелом вітамінів і гарного настрою. Рецепт розрахований на літрову банку.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Черешня – 600 гр.
- Цукор-пісок – 1 склянка
Процес приготування:
Приступимо до готування черешні у власному соку з кісточками на зиму. Збираємо необхідне нам кількість черешні.
Ягоди гарненько промиваємо, позбавляємося від листя і плодоніжки.
Засипаємо в простерилизованную банку цукор.
Закладаємо черешню в банку і заливаємо водою до самого верху.
Прикриваємо банки кришками і відправляємо стерилізуватися протягом півгодини.
Закочує банки, перевертаємо їх догори дном і залишаємо остигати під ковдрою, після чого переносимо їх на зберігання в прохолодне місце.
Приємного апетиту!
Варення Варення з черешні з кісточками Черешня на зиму