Простий і досить швидкий рецепт заготівлі черешні на зиму. Ягоди виходять солодкими, хрусткими і взимку стануть незамінним джерелом вітамінів і гарного настрою. Рецепт розрахований на літрову банку.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Черешня – 600 гр.
  • Цукор-пісок – 1 склянка

Процес приготування:

Приступимо до готування черешні у власному соку з кісточками на зиму. Збираємо необхідне нам кількість черешні.

Ягоди гарненько промиваємо, позбавляємося від листя і плодоніжки.

Засипаємо в простерилизованную банку цукор.

Закладаємо черешню в банку і заливаємо водою до самого верху.

Прикриваємо банки кришками і відправляємо стерилізуватися протягом півгодини.

Закочує банки, перевертаємо їх догори дном і залишаємо остигати під ковдрою, після чого переносимо їх на зберігання в прохолодне місце.

Приємного апетиту!

Варення Варення з черешні з кісточками Черешня на зиму