Для приготування чізкейку в домашніх умовах вам знадобиться дуже густа сметана. Це самий простий і доступний варіант для приготування цього чудового десерту.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Розпушувач тіста – 1.5 ч. л.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 80 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Для начинки: –
- Сир 5% – 100 гр.
- Сметана – 400 мл
- Ванілін – 2 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
- Масло – 3 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати чізкейк на сметані. Заморожене вершкове масло умочіть в борошні і натріть його на крупній тертці, додайте яйце і цукор, перемішайте.
Просійте борошно, змішайте її з розпушувачем. З’єднайте борошно з маслом і яйцем, замісіть тісто руками, загорніть його в харчову плівку і покладіть в морозилку на 5 хвилин.
Для начинки змішайте яйця, сметану, сир, цукор і ванілін, збийте в блендері.
Дістаньте тісто з морозилки. Викладіть тісто у форму, розподіліть його по формі руками, зробивши високі краї. У товщину тісто повинно вийти приблизно 0,5 сантиметра.
Влийте у форму з тіста начинку.
Випікайте чізкейк в духовці при 180 градусах 40-50 хвилин. Дайте готового десерту охолонути і поставте його на ніч в холодильник, після чого він буде повністю готовий до вживання.
Приємного апетиту!
Чізкейк без вершків Чізкейк з випічкою Чізкейк з сиру в духовці Чізкейк зі сметаною Чізкейк класичний Чізкейки