Легка і ніжна текстура, злегка солонуватий смак – головна відмінність чізкейку «Нью-Йорк» від безлічі інших. І досягається це завдяки сиру «Філадельфія», який в даному блюді є абсолютно незамінним інгредієнтом, і солоним крекерам, які взяті за основу цього десерту.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Крекери пшеничні – 150 гр.
- Вершки – 120 мл
- Сир Філадельфія – 500 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Ванілін – 1 ч. л.
- Цукрова пудра – 150 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Лимонна цедра – 1 ч. л.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати чізкейк «Нью-Йорк» легко! Необхідно кількості крекеру відправляємо в блендер і подрібнюємо до стану борошна.
Подрібнений крекер відправляємо в глибоку миску і додаємо до нього розтоплене вершкове масло. Все добре перемішуємо.
Беремо форму, бажано зі знімними краями, висипаємо туди наше тісто і ретельно його утрамбовуємо. Після цього відправляємо отриманий корж на декілька хвилин у духовку для того, щоб він трохи підрум’яниться.
В глибокій мисці розминаємо сир, з’єднавши його з цукровою пудрою і ваніліном.
В отриману масу вводимо яйця, цедру лимона, сік і вершки. Все ретельно перемішуємо.
Рівномірно покриваємо наш корж отриманою начинкою.
Форму з чізкейк потрібно поставити в ємність з великим діаметром, заливаємо між ними гарячу воду, щоб її рівень сягав приблизно до середини форми. Відправляємо все випікатися в духовку на годину при температурі 160 градусів. Потім охолоджуємо наш десерт, даємо йому постояти годинку в холодильнику. Перед подачею прикрасити відповідно з вашою фантазією.
Лимонний чізкейк Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з випічкою Чізкейк Нью-Йорк класичний Чізкейки