Ситний, сирний і вітамінний чізкейк з ківі можна приготувати за цим нескладним рецептом. Цей чізкейк не вимагає випічки, що значно спрощує життя господині. А адже так хочеться побалувати сім’ю чимось смачненьким, і наш сирний десерт – одне з тих самих страв, яке нікого не залишає байдужим!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Печиво пісочне – 400 гр.
- Масло вершкове – 100 – 120 гр.
- Сметана – 0,5 л.
- Сир – 0,5 кг
- Цукор-пісок – 5 ст. л.
- Желатин харчовий – 1,5 ст. л.
- Суміш для желе – 1 пакет
- Ванілін – за смаком
- Ківі – 3 – 4 шт.
Процес приготування:
Як почати готувати чізкейк з ківі? Подрібніть в блендері печиво до стану дрібної крихти.
Масло вершкове розтопити і змішати з крихтами печива.
Масу щільно утрамбуйте на дно форми для випічки.
Дно можна вистелити пергаментом. На 30 хвилин приберіть масу в холод, щоб вона затверділа.
На 10-15 хвилин замочіть желатин в 100-120 мл води.
На вогні нагрійте желатин, не доводячи його до кипіння, розмішайте, щоб він повністю розчинився.
Для сирної прошарку розмішайте блендером сир зі сметаною, ваніліном і цукром.
Додайте в масу желатин і перемішайте.
Вилийте цю масу на крихти з печива. Приберіть чізкейк в холодильник на 2 години.
На тонкі кухлі наріжте очищені ківі.
Укладіть ківі на сирний шар, коли він застигне (можна укладати ківі щільно, закриваючи чізкейк повністю).
Приготуйте желе так, як вказано на упаковці. Краще всього використовувати желе зі смаком ківі. Щоб желе було дуже щільним, води використовуйте менше, ніж вказано на упаковці.
Коли желе трохи охолоне, залийте їм чізкейк.
Відправте його в холод на кілька годин (вистачить і 2-3 години, адже чізкейк вже постояв у холодильнику).
Подавайте чізкейк до столу.
Приємного апетиту!
Чізкейк без випічки з сиром і печивом Чізкейк з желатином без випічки Чізкейк з сиру Чізкейк з сиру і печива Чізкейк зі сметаною Чізкейк класичний Чізкейки