Щоб приготувати ніжний чізкейк з сиру з желатином з випічкою, спочатку потрібно приготувати бісквітне основу. Сирно-вершкова основа десерту виходить повітряної з ідеальним поєднанням бананів і полуниці. Чізкейк виходить досить калорійним, але дуже смачним.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Цукор-пісок – 70 гр.
- Борошно пшеничне – 70 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Масло рослинне – 15 гр.
- Вода – 1 ст. л.
- Ванілін – на кінчику ножа
- Для начинки: –
- Сметана – 55 гр.
- Цукор-пісок – 55 гр.
- Масло вершкове – 40 гр.
- Ванілін – 0.25 ч. л.
- Сир 9% – 220 гр.
- Желатин харчовий – 35 гр.
- Банан – 3 шт.
- Вершки 33% – 500 мл
- Для прикраси: – для прикраси
- Полуниця – 200 гр.
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Вода – 150 мл
- Желатин харчовий – 1 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування чізкейку з сиру з желатином з випічкою? Яйця збийте з цукром і ваніліном до пишної піни, влийте окріп і рослинне масло, в два прийоми введіть пшеничне борошно і акуратно вмішайте з допомогою силіконової лопатки. Обережно вилийте у форму і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин. З допомогою дерев’яної шпажки перевірте готовність. Вийміть з духовки і охолодіть бісквіт.
Желатин висипте в невелику піалу і залийте 100 мл питної води, залиште на 10 хвилин для набухання. Набряклий желатин розпустіть на водяній бані. Трохи остудіть. У чашу блендера викладіть сметану, цукровий пісок, розм’якшене вершкове масло і сир. Добре збийте до однорідної маси.
Вершки збийте з ваніліном з допомогою міксера і з’єднайте з отриманої сирною масою.
Влийте розтоплений желатин і добре перемішайте.
На дно форми, в якій будете збирати чізкейк, викладіть бісквіт.
Банани очистіть і наріжте тонкими кружечками, викласти на бісквіт.
Вилийте приготовлену сирно-вершкову масу, рівномірно розрівняйте. Форму затягнути харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 30 хвилин. Тим часом полуницю ретельно вимийте, обсушити, наріжте за своїм бажанням.
Викладіть в сотейник, додайте цукровий пісок і питну воду. Проваріть кілька хвилин на середньому вогні після закипання. Полуницю вийміть. Желатин залийте 50 мл питної води, і розпустіть на середньому вогні на водяній бані. Влийте в сотейник до сиропу і добре перемішайте.
Полуницю, проварену в сиропі, розкладіть на застиглу сирну масу.
Полуниця варилася кілька хвилин, тому структура ягід не порушилася.
Зверху акуратно залийте полуничним желе, рівномірно і акуратно розподіляючи його по всій поверхні.
Форму затягнути харчовою плівкою і приберіть в холодильник мінімум на 2 години.
Після закінчення часу, дістаньте чізкейк з холодильника і акуратно зніміть роз’ємну форму.
Перемістіть чізкейк на блюдо і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Банановий чізкейк Полуничний чізкейк Чізкейк з желатином Чізкейк з сиру Чізкейк з сиру в духовці Чізкейки