Простий і швидкий рецепт заготівлі чорної смородини на зиму. Блендер істотно полегшує процес. Натискаємо кнопку – корисне і смачне пюре на зиму готово! Залишається тільки розкласти його по банкам.


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • чорна Смородина – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 500 гр.

Процес приготування:

Приступимо до готування чорну смородину без варіння в блендері на зиму. Смородину ретельно промиваємо, перебираємо, вимиті ягоди покласти в друшляк і даємо їм обсохнути від зайвої вологи.

В чашу блендера покласти ягоди і засипаємо їх цукром. Можна робити це порціями, якщо сировини багато, або використовувати занурювальний блендер.

Подрібнюємо ягоди з цукром до отримання пюре.

Банку і кришку ретельно промиваємо і стерилізуємо будь-яким звичним способом.

Фасуємо ягідну заготовку в суху банку, закручуємо кришкою, прибираємо на зберігання в темне прохолодне місце.

Смачного!

Варення Варення з чорної смородини Варення з чорної смородини без варіння Чорна смородина без варіння протерта з цукром Чорна смородина на зиму