Простий і швидкий рецепт заготівлі чорної смородини на зиму. Блендер істотно полегшує процес. Натискаємо кнопку – корисне і смачне пюре на зиму готово! Залишається тільки розкласти його по банкам.
Інгредієнти: на 0.5 л.
- чорна Смородина – 500 гр.
- Цукор-пісок – 500 гр.
Процес приготування:
Приступимо до готування чорну смородину без варіння в блендері на зиму. Смородину ретельно промиваємо, перебираємо, вимиті ягоди покласти в друшляк і даємо їм обсохнути від зайвої вологи.
В чашу блендера покласти ягоди і засипаємо їх цукром. Можна робити це порціями, якщо сировини багато, або використовувати занурювальний блендер.
Подрібнюємо ягоди з цукром до отримання пюре.
Банку і кришку ретельно промиваємо і стерилізуємо будь-яким звичним способом.
Фасуємо ягідну заготовку в суху банку, закручуємо кришкою, прибираємо на зберігання в темне прохолодне місце.
Смачного!