Ягоди перетираються з цукром у блендері, і ця маса перекладається в поліетиленовий пакет з кліпсою. Всі відправляється в морозилку до подальшого використання. З такої заготовки можна приготувати велику кількість страв і напоїв. У їх число входить молочний коктейль, смузі та ін


Інгредієнти: на 0.3 порц.

  • чорна Смородина – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 3 – 4 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати чорну смородину без варіння з цукром в морозилці на зиму. Висипаємо півкілограма чорної смородини в чашу блендера і насипаємо туди 3-4 столові ложки цукру, залежно від бажаної солодкості.

Злегка збиваємо, щоб в отриманій масі залишалися шматочки ягід. Також можна збити якомога довше, щоб вийшла більш однорідна консистенція.

Беремо поліетиленовий пакет з кліпсою і викладаємо туди перетерту ягоду з цукровим піском.

Обережно видавлюємо повітря, і закриваємо кліпсу. Кладемо на стіл у вертикальному положенні, щоб маса рівномірно розподілилася по пакету.

В такому ж положенні акуратно складаємо заготовку в морозильну камеру і залишаємо там до повної заморозки. Використовуємо при необхідності. З неї можна зробити коктейлі, смузі та інші страви. Приємного апетиту!

Варення Варення з чорної смородини Варення з чорної смородини без варіння Чорна смородина блендером з цукром на зиму Чорна смородина на зиму