Рекомендую приготувати відмінний дієтичне блюдо – човники з кабачків. Кабачок – низькокалорійний корисний продукт. Фаршировані човники з кабачків неодмінно припадуть до смаку тим, хто стежить за своєю фігурою. Ця страва чудово підійде навіть на пізню вечерю.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Сир – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сир Пармезан – 70 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для змазування
Процес приготування:
Як почати готувати човники з кабачків дієтичне? Підготуйте необхідні інгредієнти для фаршированих кабачків. Першим ділом ретельно вимийте кабачки, обсушіть їх, обріжте кінчики і очистіть від шкірки за допомогою овочечистки. Скориставшись столовою ложкою вийміть серцевину з насінням.
Приготуйте начинку. Зелень промийте і струсіть від зайвої вологи, дрібно нарубаєте гострим ножем. Часник очистіть від лушпиння і промийте, пропустіть через прес, подрібніть за допомогою блендера або скористайтеся дрібної теркою. У невеликій ємності з’єднайте сир, куряче яйце, подрібнену зелень і часник, посоліть і поперчіть. Добре перемішайте.
Кабачкові човники нафаршируйте приготовленої начинкою. Деко застеліть папером для випічки або змастіть невеликою кількістю рослинного масла, і розмістіть на ньому човники. Помістіть деко в розігріту духовку і запікайте човники при температурі 170 градусів приблизно 30-35 хвилин.
Маложирний твердий сир натріть на крупній тертці. Вийміть човники з духовки і зверху присипте натертим сиром. Деко знову поставте в духовку і запікайте ще приблизно 10-15 хвилин.
Після закінчення часу готову страву вийміть з духовки і трохи остудіть.
Подавайте дієтичне човники з кабачків на стіл порційно. Страву можна вживати як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Приємного апетиту!
Дієтичне кабачки в духовці Кабачки з сиром Кабачки з сиром у духовці Кабачки з яйцем ПП рецепти з кабачків Човники з кабачків