Джем з полуниці «Вікторія» – неймовірно смачне ласощі. Ароматний, ніжний, густий він добре підійде в якості начинки для випічки та різних десертів. З ним будь-які кулінарні фантазії стануть ще апетитніше!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Суниця Вікторія – 500 гр.
- Цукор-пісок – 250 гр.
- Лимонна кислота – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати джем з вікторії на зиму просто! Полуницю ретельно промиваємо від піску, видаляємо черешки і даємо ягодам підсохнути.
З допомогою блендера перетираємо ягоди в пюре. І додаємо цукор і лимонну кислоту.
Ставимо каструлю з полуничною масою на плиту і доводимо її до кипіння. Потім зменшуємо вогонь і варимо ще 20-25 хв. Дивимося, щоб джем був досить густий.
Знімаємо джем з вогню і перекладаємо в стерилізовану банку. Закатуємо.
Приємного апетиту!
Варення Варення з вікторії Варення з суниці