Заміс тіста в хлібопічці з вибором відповідної програми робить його необхідною текстури і значно полегшує працю господині. Програма вибирається в залежності від типу вашого приладу: «Тісто». «Заміс тіста», «Прісне тісто» або «Тісто-пельмені». Господині залишається тільки вибрати рецепт і відміряти точну кількість продуктів. Для отримання еластичного тіста додамо до нього рослинне масло.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 450 гр.
- Вода – 185 мл
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати еластичне тісто для пельменів в хлібопічці легко! Воду для тіста спочатку закип’ятіть, потім трохи остудіть і перелийте в контейнер хлібопічки.
Потім в теплу воду розбийте яйце.
Насипте сіль і налийте столову ложку рослинної олії.
Борошно обов’язково просіяти на сито.
Пересипте її в контейнер.
Контейнер з продуктами (перемішувати їх не треба) покласти в хлібопічку і закрийте кришку. Встановіть програму і час згідно інструкції для вашої хлібопічки.
По закінченні програми рукою перевірте тісто на консистенцію. Якщо тісто недостатньо круте, перекладіть його на стіл, додайте 2 ложки борошна і рукою выместите.
Замішане тісто залиште на 20-30 хвилин для відпочинку, а потім можете його розгортати і готувати пельмені.
Готуйте із задоволенням!
Еластичне тісто для пельменів Тісто для пельменів Тісто для пельменів з рослинним маслом Тісто для пельменів на 1 кг фаршу Тісто для пельменів на воді з яйцями Тісто для пельменів на воді і борошні