Часто приготовлені млинці відразу не з’їдаються. Щоб не викидати їх і додати новий смак, можна нафарширувати млинці з різними начинками. Найелементарніша начинка, з якою впорається навіть школяр, ‑ це варена ковбаса з сиром.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Яйце – 5 шт.
- Молоко коров’яче – 0,5 л.
- Борошно пшеничне – 6 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Варена ковбаса – 400 гр.
- Сир Пармезан – 240 гр.
- Майонез – за смаком
- Часник – 5 зуб.
Процес приготування:
Для рецепта фаршированих млинців можна використовувати будь-які нез’їдені або спекти млинці по даному рецепту. Яйця збити з додаванням солі і цукру.
Просіяти у яєчну масу борошно, збити до однорідного стану, щоб уникнути появи грудочок.
Молоко злегка нагріти і потроху додати в тісто, збиваючи після кожного разу.
В кінці влити рослинне масло, ретельно розмішати.
Млинцеву сковороду злегка намазати рослинним маслом і вилити порцію тіста ополоником.
Обсмажити млинець з обох сторін. Те ж саме повторити з іншими млинцями.
Поки млинчики остигають, потерти на крупній тертці варену ковбасу. Крім вареної, можна додавати варено-копчену.
В миску з ковбасою потерти на тій же тертці сир, видавити зубки часнику і додати майонез, все перемішати. Начинка не повинна бути занадто рідкою.
Викласти частину начинки на млинець і загорнути конвертиком. Таким же чином згорнути і всі інші млинці, поки начинка не закінчиться.
Обсмажити фаршировані млинці на олії або вершковому маслі з двох сторін.
Можна подавати як гарячими, так і холодними, попередньо порізавши навпіл, у вигляді холодної закуски.
Приємного апетиту!
Млинці без дріжджів Млинці класичні Млинці на Масляну Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці з яйцями