Часто приготовлені млинці відразу не з’їдаються. Щоб не викидати їх і додати новий смак, можна нафарширувати млинці з різними начинками. Найелементарніша начинка, з якою впорається навіть школяр, ‑ це варена ковбаса з сиром.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яйце – 5 шт.
  • Молоко коров’яче – 0,5 л.
  • Борошно пшеничне – 6 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Варена ковбаса – 400 гр.
  • Сир Пармезан – 240 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Часник – 5 зуб.

Процес приготування:

Для рецепта фаршированих млинців можна використовувати будь-які нез’їдені або спекти млинці по даному рецепту. Яйця збити з додаванням солі і цукру.

Просіяти у яєчну масу борошно, збити до однорідного стану, щоб уникнути появи грудочок.

Молоко злегка нагріти і потроху додати в тісто, збиваючи після кожного разу.

В кінці влити рослинне масло, ретельно розмішати.

Млинцеву сковороду злегка намазати рослинним маслом і вилити порцію тіста ополоником.

Обсмажити млинець з обох сторін. Те ж саме повторити з іншими млинцями.

Поки млинчики остигають, потерти на крупній тертці варену ковбасу. Крім вареної, можна додавати варено-копчену.

В миску з ковбасою потерти на тій же тертці сир, видавити зубки часнику і додати майонез, все перемішати. Начинка не повинна бути занадто рідкою.

Викласти частину начинки на млинець і загорнути конвертиком. Таким же чином згорнути і всі інші млинці, поки начинка не закінчиться.

Обсмажити фаршировані млинці на олії або вершковому маслі з двох сторін.

Можна подавати як гарячими, так і холодними, попередньо порізавши навпіл, у вигляді холодної закуски.

Приємного апетиту!

Млинці без дріжджів Млинці класичні Млинці на Масляну Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці з яйцями