З приготування французького хліба в хлібопічці можна починати знайомитися з особливостями роботи цієї техніки. Завдяки відмінно підібраним програмами в хлібопічці Панасонік вам не доведеться думати, яку розмір або тип скоринки вибирати, вона сама зробить для вас ідеальний французький хліб.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Вода – 200 мл
  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Молоко сухе – 40 гр.
  • Цукор-пісок – 80 гр.
  • Сіль – 5 гр.
  • Масло рослинне – 10 гр.
  • Сухі дріжджі – 5 гр.

Процес приготування:

Як приготувати французький хліб в хлібопічці Панасонік? Обов’язково встановіть чашу хлібопічки лопасть для замісу тіста. Влийте в миску воду кімнатної температури.

Потім всипте сухе молоко, цукор, сіль і рослинне масло. Далі просійте борошно.

Останній інгредієнт, який потрібно додати в борошно дріжджі.

Закрийте кришку хлібопічки і встановіть програму «Французький хліб». В процесі замішування тіста можна відкривати кришку і стежити за процесом.

Про готовність хліба вам повідомить звуковий сигнал. Відкрийте хлібопічку, дістаньте хліб і перед тим, як нарізати, дайте йому охолонути, інакше м’якуш буде трохи липковатым.

Приємного апетиту!

Білий хліб в хлібопічці Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Панасонік Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці