З приготування французького хліба в хлібопічці можна починати знайомитися з особливостями роботи цієї техніки. Завдяки відмінно підібраним програмами в хлібопічці Панасонік вам не доведеться думати, яку розмір або тип скоринки вибирати, вона сама зробить для вас ідеальний французький хліб.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вода – 200 мл
- Борошно пшеничне – 400 гр.
- Молоко сухе – 40 гр.
- Цукор-пісок – 80 гр.
- Сіль – 5 гр.
- Масло рослинне – 10 гр.
- Сухі дріжджі – 5 гр.
Процес приготування:
Як приготувати французький хліб в хлібопічці Панасонік? Обов’язково встановіть чашу хлібопічки лопасть для замісу тіста. Влийте в миску воду кімнатної температури.
Потім всипте сухе молоко, цукор, сіль і рослинне масло. Далі просійте борошно.
Останній інгредієнт, який потрібно додати в борошно дріжджі.
Закрийте кришку хлібопічки і встановіть програму «Французький хліб». В процесі замішування тіста можна відкривати кришку і стежити за процесом.
Про готовність хліба вам повідомить звуковий сигнал. Відкрийте хлібопічку, дістаньте хліб і перед тим, як нарізати, дайте йому охолонути, інакше м’якуш буде трохи липковатым.
Приємного апетиту!
Білий хліб в хлібопічці Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Панасонік Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці