З фунчозы з куркою, грибами і соєвим соусом ви можете приготувати смачне і ситне страву для своєї родини. Сама по собі ця бобова локшина не має смаку, але добре вбирає смаки соусу і інших продуктів. Цим блюдом ви різноманітите повсякденне меню. Фунчозу можна їсти відразу після приготування, можна дати їй настоятися 1-2 години, тоді буде смачніше.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Фунчоза – 150 гр.
- Куряче філе – 400 гр.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Заправка для фунчозы – 1 пакет
- Соєвий соус – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування фунчозы з куркою, грибами і соєвим соусом? Цибулини почистіть від лушпиння, наріжте на тонкі чверть колечка і обсмажте до золотистого кольору на розігрітому рослинному маслі.
Куряче філе наріжте на тонку соломку.
Гриби помийте і наріжте на невеликі шматочки будь-якої форми.
До смаженій луку перекладіть курку, налийте за своїм смаком соєвий соус і посмажте все на невеликому вогні протягом 10 хвилин.
Потім додайте в сковороду нарізані гриби і обсмажте все ще 5-7 хвилин.
Солодкий перець і моркву почистіть, помийте і потім їх нашаткуйте також на тонку соломку. Ці овочі обсмажте до готовності на іншій сковорідці.
Фунчозу відварити згідно до інструкції на упаковці.
В сковорідку з куркою і грибами перекладіть обсмажені моркву і перець, відварену фунчозу, заправку для фунчозы і червоний перець.
Все перемішайте і можете подати до столу відразу або дати страві настоятися 1-2 години.
Ваше чудове блюдо готове. Запрошуйте всіх до столу.
Приємного апетиту!
Фунчоза з куркою і грибами Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з курячою грудкою і овочами Фунчоза з м'ясом Фунчоза з печерицями