З фунчозы з куркою, грибами і соєвим соусом ви можете приготувати смачне і ситне страву для своєї родини. Сама по собі ця бобова локшина не має смаку, але добре вбирає смаки соусу і інших продуктів. Цим блюдом ви різноманітите повсякденне меню. Фунчозу можна їсти відразу після приготування, можна дати їй настоятися 1-2 години, тоді буде смачніше.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Фунчоза – 150 гр.
  • Куряче філе – 400 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Заправка для фунчозы – 1 пакет
  • Соєвий соус – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування фунчозы з куркою, грибами і соєвим соусом? Цибулини почистіть від лушпиння, наріжте на тонкі чверть колечка і обсмажте до золотистого кольору на розігрітому рослинному маслі.

Куряче філе наріжте на тонку соломку.

Гриби помийте і наріжте на невеликі шматочки будь-якої форми.

До смаженій луку перекладіть курку, налийте за своїм смаком соєвий соус і посмажте все на невеликому вогні протягом 10 хвилин.

Потім додайте в сковороду нарізані гриби і обсмажте все ще 5-7 хвилин.

Солодкий перець і моркву почистіть, помийте і потім їх нашаткуйте також на тонку соломку. Ці овочі обсмажте до готовності на іншій сковорідці.

Фунчозу відварити згідно до інструкції на упаковці.

В сковорідку з куркою і грибами перекладіть обсмажені моркву і перець, відварену фунчозу, заправку для фунчозы і червоний перець.

Все перемішайте і можете подати до столу відразу або дати страві настоятися 1-2 години.

Ваше чудове блюдо готове. Запрошуйте всіх до столу.

Приємного апетиту!

Фунчоза з куркою і грибами Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з курячою грудкою і овочами Фунчоза з м'ясом Фунчоза з печерицями