На комбінаціях фунчозы з куркою, враховуючи їх малокалорийность, можна побудувати все літнє меню, додаючи овочі і різні спеції. Готуємо фунчозу з куркою і стручкової квасолею. Курка і овочі готуються окремо, потім змішуються і тушкують в соєвому соусі з додаванням рисового оцту. Блюдо просте і швидке.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Куряче філе – 600 гр.
- Квасоля стручкова – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Соєвий соус – 50 мл
- Оцет рисовий – 50 мл
- Кунжут – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати фунчозу з куркою і стручкової квасолею просто! Курячу грудку промийте, обсушіть серветкою і наріжте на невеликі шматочки.
На сковорідці розігрійте трохи рослинного масла і на великому вогні обсмажте в ньому шматочки курки до легкого рум’яного кольору.
Почистіть цибулю і моркву і промийте їх.
Цибулю наріжте на тонкі півкільця, моркву натріть на крупну тертку.
Обсмажте їх на іншій сковорідці.
Потім до цибулі з морквою покладіть стручкову квасолю і посмажте все ще 5 хвилин. Заморожену квасолю можете смажити відразу, а свіжу відваріть протягом декількох хвилин.
Фунчозу відварити згідно до інструкції на упаковці, потім відкиньте на друшляк і промийте проточною водою.
В сковорідку з куркою перекладіть обсмажені овочі і додайте відварену фунчозу. Налийте до них соєвий соус і рисовий оцет у вказаній в рецепті кількості. Все перемішайте і тушкуйте на невеликому вогні протягом 5 хвилин.
Приготовану фунчозу з куркою і стручкової квасолею розкладіть в порційні тарілки, декорують зеленню і насінням кунжуту і подайте до столу гарячою.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза з куркою Фунчоза з куркою і овочами Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з курячою грудкою Фунчоза з м'ясом