На комбінаціях фунчозы з куркою, враховуючи їх малокалорийность, можна побудувати все літнє меню, додаючи овочі і різні спеції. Готуємо фунчозу з куркою і стручкової квасолею. Курка і овочі готуються окремо, потім змішуються і тушкують в соєвому соусі з додаванням рисового оцту. Блюдо просте і швидке.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Куряче філе – 600 гр.
  • Квасоля стручкова – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Оцет рисовий – 50 мл
  • Кунжут – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати фунчозу з куркою і стручкової квасолею просто! Курячу грудку промийте, обсушіть серветкою і наріжте на невеликі шматочки.

На сковорідці розігрійте трохи рослинного масла і на великому вогні обсмажте в ньому шматочки курки до легкого рум’яного кольору.

Почистіть цибулю і моркву і промийте їх.

Цибулю наріжте на тонкі півкільця, моркву натріть на крупну тертку.

Обсмажте їх на іншій сковорідці.

Потім до цибулі з морквою покладіть стручкову квасолю і посмажте все ще 5 хвилин. Заморожену квасолю можете смажити відразу, а свіжу відваріть протягом декількох хвилин.

Фунчозу відварити згідно до інструкції на упаковці, потім відкиньте на друшляк і промийте проточною водою.

В сковорідку з куркою перекладіть обсмажені овочі і додайте відварену фунчозу. Налийте до них соєвий соус і рисовий оцет у вказаній в рецепті кількості. Все перемішайте і тушкуйте на невеликому вогні протягом 5 хвилин.

Приготовану фунчозу з куркою і стручкової квасолею розкладіть в порційні тарілки, декорують зеленню і насінням кунжуту і подайте до столу гарячою.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза з куркою Фунчоза з куркою і овочами Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з курячою грудкою Фунчоза з м'ясом