Фунчоза – не тільки локшина, але і смачне блюдо корейської кухні. Спробуйте приготувати фунчозу з м’ясом яловичини і сумішшю овочів. Вийти дуже насичена і ситна закуска. А спеції і рисовий оцет нададуть легку пікантність. Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 350 гр.
  • Фунчоза – 100 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 3 зуб.
  • Соєвий соус – 5 ст. л.
  • Оцет рисовий – 3 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати фунчозу з м’ясом і овочами легко! М’ясо яловичини промиваємо і розрізаємо вздовж волокон на невеликі прямокутні шматочки. Кожен відбиваємо, щоб виходила платівка.

Овочі промиваємо. Очищаємо моркву натираємо на тертку, краще взяти побільше або ж порізати ножем на тонку соломку.

Також порізати соломкою очищений від насіння перець і огірок.

Змішуємо приготовані овочі, посипаємо їх цукром, приправляємо спеціями і заливаємо оцтом. Перемішуємо і даємо пару хвилин настоятися.

Фунчозу кладемо в глибоку миску і заливаємо окропом, залишаємо на 10 хв. і зливаємо воду.

Шматочки яловичини обсмажуємо на рослинному маслі, коли м’ясо злегка просмажиться додаємо в нього порізаний кільцями або кубиками цибулю і обсмажуємо ще 10 хв.

Часник пропускаємо через прес.

Перекладаємо м’ясо з цибулею і часник до овочів. Додаємо локшину, перемішуємо, пробуємо і додаємо сіль і перець за смаком.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з м'ясом Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами Фунчоза з яловичиною