найпростіший суп стане апетитніше і ситніше, якщо додати в нього галушки. Як приготувати їх з пшеничного борошна та яєць, ми розповімо в цьому рецепті.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 6 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування галушок для супу з борошна та яєць? Розбийте в миску яйце і збийте його вилкою до однорідної маси.
Пшеничне борошно просійте через сито і додайте до яйцю.
Перемішайте вміст миски до однорідного стану.
Посоліть тісто на смак, щоб воно не було прісним.
Тісто для галушок повинно вийти досить густим, щоб повільно стікати з ложки. Набирайте трохи тіста в чайну ложку і опускайте його в киплячу воду. Галушки варяться дуже швидко, досить 7-10 хвилин.
Смачного!