Смачний наваристий суп здатний відновити втомлений організм і наповнити силами. Самий смачний суп вийде у вас з курячого бульйону з додаванням галушок. Як приготувати галушки, ви дізнаєтеся з цього рецепту.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 1 шт.
- Манна крупа – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати галушки з манки і яєць для супу? У миску розбийте яйце і збийте його трохи віночком або вилкою.
Потім додайте манну крупу, сіль і чорний перець.
Замісіть тісто для галушок. Воно повинно вийде не дуже густим і злегка текучим. Залиште тісто на 10 хвилин, щоб манка набухла.
Галушки готуються наступним чином. Чайну ложку опустіть в холодну воду, потім зачерпніть трохи тіста і опустіть його в бульйон.
Галушки додаються в суп за 7-10 хвилин до кінця варіння. Коли вони збільшаться в об’ємі і спливуть, суп готовий до подачі.
Смачного!