Традиційний гаспачо готують з помідорів з додаванням болгарського перцю, огірків і великої кількості улюбленої зелені. Я хочу поділитися зовсім не звичайним гаспачо з буряка. Цей холодний суп припаде до смаку всім, хто веде здоровий спосіб життя, стежить за своїм харчуванням і фігурою.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Буряк – 0.5 шт.
- Кінза – 1 пучок
- Салат Пак чой – за смаком
- Цибуля зелена – за смаком
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування гаспачо з буряка? Підготуйте необхідні інгредієнти для гаспачо з буряка. Буряк ретельно промийте, розріжте навпіл і очистіть від шкірки за допомогою овочечистки або гострого ножа. Помідори, зелень кінзи, зелений лук і салат Пак чой ретельно промийте і просушіть.
Помідори наріжте на кілька частин, вирізати плодоніжку, покладіть в чашу блендера. Зелена цибуля, салат Пак чой і зелень кінзи наріжте на кілька частин і покладіть в чашу блендера. Молоду очищену буряк натріть на тертці, щоб полегшити роботу приладу, а потім викладіть в чашу блендера. Закрийте кришку приладу і подрібніть до однорідної консистенції.
Додайте за смаком сіль і чорний мелений перець. Ретельно перемішайте. Помістіть в холодильник на 10-15 хвилин для охолодження. Охолоджений гаспачо перекладіть в глибоку миску або піалу, зверху прикрасьте невеликою кількістю натертого буряка, рубаною зеленню кінзи і скибочкою помідора. Корисний гаспачо виходить збалансованим смаком і ароматним.
Приємного апетиту!
Гаспачо Гаспачо класичний