Багато господинь великодні паски готують своїми руками і для їх декору вибирають глазур, щоб вона була не тільки смачної, але і не кришилась при нарізці і не була липкою. У цьому рецепті вам пропонується приготувати таку глазур на основі молока (сухого і згущеного) і лимонного соку. Інгредієнти просто змішуються без всякого кип’ятіння і варіння, що швидко і зручно.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко згущене – 3 ст. л.
- Молоко сухе – 2 ст. л.
- Лимонний сік – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати глазурі для паски з сухого молока та згущеного молока легко! Спочатку відміряйте вказане в рецепті кількість інгредієнтів для приготування глазурі.
Потім в окремий посуд пересипте сухе молоко, налийте до неї згущене молоко і додайте трохи лимонного соку.
Ці інгредієнти ложкою або віночком ретельно перемішайте до гладкого однорідного стану. Консистенція глазурі повинна бути як у тесту для оладок.
На остиглі паски ложкою або пензликом нанесіть приготовлену глазур. Вона трохи розтечеться по поверхні, утворюючи «шапочку» з красивими потьоками.
Декоруйте великодні паски по своєму смаку. Після застигання глазур на сухому та згущеному молоці не буде прилипати до долоні і не осиплеться при нарізці паски.
Смачною і вдалою випічки!