Глазур з «настроєм» – з вираженою кислинкою на тлі солодощі. Для її приготування просто змішуємо цукрову пудру і свіжовичавлений лимонний сік. Маса виходить текучого, напівпрозорої з білим відтінком. На готових куличах така глазур добре підсохне і просочить верхню частину скоринки. Якщо ви любите контраст солодощі і кислинки – цей варіант глазурі для вас.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Лимонний сік – 3 ч. л.
  • Цукрова пудра – 50 – 60 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування глазурі для паски з цукрової пудри і лимонного соку? Просіваємо цукрову пудру в невелику миску. З лимона вичавлюємо сік і проціджують його.

Вливаємо до пудрі лимонний сік невеликими частинами – приблизно по половині чайної ложки, добре перемішуючи ложкою або лопаткою, після кожного додавання.


Необхідно отримати однорідну густу, але текучу масу.

Такий глазур’ю можна покривати паски відразу після її приготування.

Обов’язково даємо їй підсохнути, щоб покриття перестало бути липким і злегка затвердів.

Приємного апетиту!

Великодні паски без молока Великодні паски без родзинок Глазур для паски Глазур для паски з лимонним соком Глазур для пасок, яка не обсипається і не липне Лимонні паски