Стейки з горбуші на грилі – ідеальний варіант для вечері. Риба виходить соковитою і апетитною, а приготувати її зовсім не складно. Страву можна подавати з овочами та крупами.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Горбуша – 1 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Соєвий соус – 200 мл
- Приправа для риби – на смак
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати горбушу на грилі? Рибу слід розморозити природним способом. Потім промиваємо продукт, очистити від усього зайвого і ділимо на стейки.
Приготуємо маринад. У глибокому посуді змішуємо соєвий соус, рослинну олію і лимонний сік.
До них додаємо спеції для риби і подрібнений часник. Перемішуємо.
Стейки горбуші занурюємо в маринад і відправляємо в холодильник на 1-2 години.
Коли стейки досить замаринуются, обсмажуємо їх на грилі з обох сторін до повної готовності. Можна подавати до столу разом з гарніром. Приємного апетиту!
Смажена горбуша на сковороді Стейки горбуші смажені на сковороді Страви з риби