Стейки з горбуші на грилі – ідеальний варіант для вечері. Риба виходить соковитою і апетитною, а приготувати її зовсім не складно. Страву можна подавати з овочами та крупами.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Горбуша – 1 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 200 мл
  • Приправа для риби – на смак
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати горбушу на грилі? Рибу слід розморозити природним способом. Потім промиваємо продукт, очистити від усього зайвого і ділимо на стейки.

Приготуємо маринад. У глибокому посуді змішуємо соєвий соус, рослинну олію і лимонний сік.

До них додаємо спеції для риби і подрібнений часник. Перемішуємо.

Стейки горбуші занурюємо в маринад і відправляємо в холодильник на 1-2 години.

Коли стейки досить замаринуются, обсмажуємо їх на грилі з обох сторін до повної готовності. Можна подавати до столу разом з гарніром. Приємного апетиту!

Смажена горбуша на сковороді Стейки горбуші смажені на сковороді Страви з риби