Запікання риби або м’яса здається досить довгим процесом. Крім того, відмивати деко після того, як там щось запікалося – це дуже складний процес. Приготувати рибку з сиром можливо і на сковороді – це дуже просто і швидко, рибка вийде соковитою і ароматною. Якщо ви сумніваєтеся в цьому – то просто спробуйте цей рецепт!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Горбуша – 1 шт.
  • Морква – 1 – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Помідори свіжі – 1 – 2 шт.
  • Сир Пармезан – 50 – 70 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати горбушу смажену з сиром? Для початку вам потрібно приготувати рибку. Для цього візьміть горбушу і обробіть її, очистіть від луски. Рибу потрібно нарізати на шматки, добре посолити і поперчити їх, можете збризнути шматочки лимоном або натерти різними спеціями.

Потім посмажте рибку в сковороді на середньому вогні з двох сторін під кришкою.

Поки готується горбуша, щоб прискорити процес приготування, на другій сковороді підготуйте овочеву подушку. Для цього потрібно очистити і прополоскати у проточній воді цибулю з морквою.

Далі потрібно моркву натерти на середній тертці, а цибулю дрібно нарізати за допомогою ножа.

Овочі обсмажте на дуже невеликому вогні в сковороді з рослинним маслом до м’якості.

Наріжте на кільця вимиті томати, а також не забудьте натерти сир на тертці. Якщо вам так буде зручніше, то сир можна нарізати на пластинки.

Зменшіть вогонь під рибкою в сковороді і викладіть на кожен шматочок подушку з моркви і цибулі, додайте наверх кільця томатів і посипте сиром. Накрийте сковорідку кришкою і готуйте страву до тих пір, поки не розплавиться сир на рибку. Потім відразу ж подавайте до столу!

Приємного апетиту!

Смажена горбуша на сковороді Стейки горбуші смажені на сковороді Страви з риби Шматочки горбуші, смажені на сковороді