Смачна солена форель в домашніх умовах – реально. З таким рецептом впорається кулінар будь-якого рівня і у вас під рукою завжди буде інгредієнт для красивих бутербродів і салатів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Форель – 500 гр.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 0.66 ст.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло оливкова – 50 мл
  • Коріандр – 1 ч. л.
  • Гірчиця французька – 0,5 ч. л.
  • Петрушка – за смаком

Процес приготування:

Як засолити форель шматочками в домашніх умовах швидко і смачно? Тушку форелі помийте і обсушіть паперовими рушниками.

Наріжте форель тонкими шматочками.

Подрібніть зерна коріандру. Змішайте сіль крупного помелу з цукром і коріандром.

Кожен шматочок форелі змастіть пряною сумішшю і складіть їх в миску. Миску, затягніть харчовою плівкою і поставте в холодильник на 2 дні.

Цибулину очистіть і наріжте тонкими кільцями, полийте оливковою олією і посипте сіллю. Викладіть шматочки форелі на плоске блюдо, додайте цибулю і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Засолювання риби Солона форель Страви з риби Суха засолювання форелі Як засолити форель шматочками