Грінки з цибулею і яйцем своїм особливим смаком подобаються навіть тим, хто не поважає смажену цибулю. При цьому хліб набуває несподіваний смак і цибулю втрачає свій різкий смак. У вас вийде чудовий і швидкий сніданок.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Батон – 0.25 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Спочатку підготуйте продукти для приготування цибулевих грінок. Вони є на кухні в кожної господині.
Батон наріжте на скибочки товщиною до 1,5 див.
Цибулю почистіть і наріжте на маленькі кубики. Чим дрібніше нарізаний лук, тим смачніше будуть грінки.
Нарізану цибулю перекладіть в окрему мисочку, розбийте до нього яйце, по своєму смаку насипте сіль і чорний перець. Потім віночком ці інгредієнти перемішайте.
Яєчно-цибульну суміш нанесіть на скибочки батона.
Поставте на плиту сковорідку з невеликою кількістю рослинного масла і його добре розігрійте. Потім грінки акуратно перекладіть на сковорідку начинкою донизу. Обсмажте їх протягом декількох хвилин на середньому вогні до рум’яного кольору.
Потім лопаткою акуратно переверніть на інший бік і також обсмажте до рум’яності. Підсмажені грінки з яйцем і цибулею перекладіть зі сковорідки на паперовий рушник, щоб видалити зайве масло, а потім можете подати їх до сніданку.
Приємного апетиту!
Грінки без молока Грінки з батона Грінки з білого хліба Грінки з хліба Грінки з яйцем Грінки на сковороді