Грінки з цибулею і яйцем своїм особливим смаком подобаються навіть тим, хто не поважає смажену цибулю. При цьому хліб набуває несподіваний смак і цибулю втрачає свій різкий смак. У вас вийде чудовий і швидкий сніданок.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Батон – 0.25 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Спочатку підготуйте продукти для приготування цибулевих грінок. Вони є на кухні в кожної господині.

Батон наріжте на скибочки товщиною до 1,5 див.

Цибулю почистіть і наріжте на маленькі кубики. Чим дрібніше нарізаний лук, тим смачніше будуть грінки.

Нарізану цибулю перекладіть в окрему мисочку, розбийте до нього яйце, по своєму смаку насипте сіль і чорний перець. Потім віночком ці інгредієнти перемішайте.

Яєчно-цибульну суміш нанесіть на скибочки батона.

Поставте на плиту сковорідку з невеликою кількістю рослинного масла і його добре розігрійте. Потім грінки акуратно перекладіть на сковорідку начинкою донизу. Обсмажте їх протягом декількох хвилин на середньому вогні до рум’яного кольору.

Потім лопаткою акуратно переверніть на інший бік і також обсмажте до рум’яності. Підсмажені грінки з яйцем і цибулею перекладіть зі сковорідки на паперовий рушник, щоб видалити зайве масло, а потім можете подати їх до сніданку.

Приємного апетиту!

Грінки без молока Грінки з батона Грінки з білого хліба Грінки з хліба Грінки з яйцем Грінки на сковороді