Для легкого перекусу, сніданку і навіть святкового столу вам відмінно підійде цей експрес-рецепт грінок з яйцем, часником і майонезом. Приготувати їх просто і швидко, а смак подобається багатьом.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Білий хліб – 4 скибочки
- Яйце – 2 шт.
- Майонез – 100 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати грінки з яйцем, часником і майонезом легко! В окремій каструльці відваріть круто яйця і остудіть їх у холодній воді. Це можна зробити заздалегідь.
Білий хліб, бажано тостовий, розріжте по діагоналі на трикутники.
Розігрійте антипригарну сковорідку з невеликою кількістю масла. Шматочки хліба обсмажте з обох боків до золотистого кольору.
Підсмажені грінки перекладіть на обробну дошку і трохи остудіть. Зубок часнику почистіть і розріжте навпіл. Один бік грінок добре натріть часником.
Відварені яйця очистіть від шкірки і наріжте на крупну тертку.
На грінки, на часникову бік, нанесіть тонкий шар майонезу.
Потім грінки умочіть в подрібнене яйце або просто насипте його зверху.
Таким чином сформуйте всі грінки. Потім дрібно наріжте свіжу зелень (кріп) і посипте їм ваші вироби. Грінки з яйцем, часником і майонезом готові. Можете подати до столу.
Приємного апетиту!
Грінки без молока Грінки до пива з чорного хліба з часником Грінки з батона на сковороді Грінки з яйцем Грінки з яйцем без молока на сніданок Грінки